Velkommen til Kardemomme barnehage!

Vi er en privat miljøbarnehage beliggende på Kampen i Oslo. Vi har 3 avdelinger med plass til 50 barn. Vår visjon er "Kardemomme barnehage - barnas beste!" Vi har god barnehagelærerdekning, et stabilt og godt utdannet pedagogisk personale og er medlem av PBL (Private barnehagers landsforbund).

Kardemomme barnehage SA er en privat miljøbarnehage på Kampen i Oslo. Vi har 3 avdelinger med plass til 50 barn fra 10 mnd - 6 år. Barnehagen er en foreldreeiet andelsbarnehage og drives non-profit. Kardemomme barnehage åpnet 25. oktober 2000.

Barnehagens lyse og flotte lokaler ligger i rolige, bilfrie omgivelser på Kampen, i gangavstand fra Ensjø T-banestasjon. I umiddelbar nærhet ligger Kampen økologiske barnebondegård, Kampen Barnehage, Kampen skole, Jordal, Kampen park, Tøyenbadet, Ola Narr, Munchmuseet, Botanisk hage og Zoologisk- og Geologisk museum. Dette gir flotte muligheter for turer og opplevelser i nærmiljøet. I tillegg har vi Østmarka og Nordmarka bare en t-banetur unna, og Skullerud og Sognsvann får hyppig besøk av Kardemommebarn og voksne.

Vår visjon er: Kardemomme barnehage - barnas beste! Vi skal være barnas beste barnehage og alltid ha barnas beste i fokus i arbeidet vårt.