PRIDE🌈💛

Rammeplanen sier at "Barnehagen skal fremme likeverd og likestilling uavhengig av kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, etnisitet, kultur, sosial status, språk, religion og livssyn. Barnehagen skal motvirke alle former for diskriminering og fremme nestekjærlighet". Kardemomme skal være et trygt sted hvor barn, ansatte og foresatte skal føle seg sett og inkludert i fellesskapet. Vi er alle forskjellige inni oss og på utsiden, men vi er alle like viktige. I Kardemomme er vi stolte over å markere at alle har rett til å være den de er, og elske den de vil❤️.

Denne uken har vi markert PRIDE i Kardemomme! Vi har hatt samlinger med utgangspunkt i Redd Barnas rettigheter for barn:

Vi har malt regnbuer, tegnet flagg og snakket om at alle har rett til å være den de er og elske den de vil. Vi har hørt på sanger om mangfold og å være seg selv og om å være inkludert. Fredag avsluttet vi med en forrykende pride-parade i gatene rundt barnehagen, med fargerike klær, ansiktsmaling, flagg, musikk, dans og feststemning i strålene solskinn. Kjære Kardemommebarn og Kardemommeansatte - STOLT av dere!🧡💚💜