Nyheter

 • Informasjon til søkere i Kardemomme

  Vi får mange henvendelser fra foreldre som skal søke barnehageplass om dagen. Vi ønsker derfor å gi dere svar på de vanligste spørsmålene her.

  08.01.2021 10.47
 • Foreldreundersøkelse 2020

  Vi er i år igjen veldig stolte av resultatene fra UDIRs foreldreundersøkelse for barnehager 2020. 4,8 (av 5) i snitt på "total tilfredshet", 93,6% svardeltakelse samt generelt meget høye scorer, viser at foreldrene i Kardemomme er svært fornøyde med det barnehagetilbudet vi gir, og det er vi veldig glade for. Se alle resultatene under "foreldreundersøkelse 2020" lengre ned på siden, eller under menypunktet "vårt arbeid".

  04.01.2021 12.04
 • Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år<3

  En riktig god juleklem til dere alle med takk for et annerledes, men tross alt fint år i Kardemomme og ønske om en herlig, smittefri jul fylt av julestemning, juleglede, julemoro, julegodter, familie, kos, ro og kvalitetstid med de aller beste<3 Vi gleder oss til 2021! Ta vare på hverandre<3

  18.12.2020 13.47
 • Gode nyheter: Enighet om statsbudsjettet - stopper alle kutt for private barnehager

  Tirsdag kveld ble regjeringen og Fremskrittspartiet enige om en avtale om statsbudsjett for 2021. Der stoppes alle foreslåtte og vedtatte kutt i tilskudd til private barnehager. I tillegg settes det ned et utvalg som skal utrede finansieringen av sektoren. Tusen takk til alle som engasjerte seg og hjalp oss å si fra!

  02.12.2020 12.29
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Informasjon til nye søkere

*Vi tar dessverre ikke imot besøk i koronatiden, og det blir derfor heller ingen besøksdag. *Vi har ingen venteliste hos oss, men deltar i det samordnede opptaket i Oslo kommune. Digitalt søknadsskjema ligger på Oslo kommunes nettsider. Frist 1. mars. *Vi har for tiden ingen ledige plasser hos oss, det er derfor liten mulighet for plass før august. *Vi har 12 skolestartere i år. Det vil dermed si at vi har 12 sikre ledige plasser fom august. *Informasjon om barnehagen finner dere på vår nettside. Dersom dere har spørsmål utover dette er dere velkomne til å ringe oss:)