Nyheter

 • Sykkeltur

  Maxi barna hadde en super sykkeltur til Etterstadsletta/ Brynseng. Barna koste seg på tur og var flinke til å samarbeide og vise hensyn både til hverandre og trafikken. Vi stoppet underveis for å leke og spise lunsj.

  12.09.2018 21.58
 • Ja, vi elsker vann!

  Vannlek er en hit på Jonatan! Gøy å plaske i, sprute med, smake på, kjenne på, blande med, røre i, fylle oppi, tømme over i og helle ut av. Om og om igjen, vi blir ikke lei ;) Og så lager vannet så mange spennende lyder, alt fra plask, drypp og skvulp, til regn som trommer på taket, sildrer nedover renna, og klirrer når det treffer spannet og spaden. Uten å tenke over det stimulerer vi også sansene våre og øver oss på romfølelse, måle- og veieforståelse og mengdesans, noe som igjen er grunnleggende for senere matematikkforståelse. Hipp hurra for vannleken!

  12.09.2018 17.46
 • Velkommen til et nytt barnehageår i Kardemomme!

  Vi ønsker små og store, gamle og nye folk og røvere i Kardemomme barnehage velkommen til et nytt barnehageår:) Vi er godt i gang med tilvenning og nye avdelinger, og gleder oss til et år fylt av lek, læring, glede, trygghet, mestring, omsorg, vennskap, opplevelser, utfordringer og utforskertrang! Kardemomme barnehage - barnas beste<3

  21.08.2018 14.11
 • Årsplan 2018-2019

  Årets tema - bærekraft!

  17.08.2018 15.27
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Månedens grønne utfordring

EN KJØTTFRI DAG I UKEN Bytt ut kjøtt med proteinrike bønner, linser og spirer. Beregn mengder, bruk opp rester og kast mindre mat. Sortér matavfall. Velg økologisk, kortreist mat som er i sesong og velg lokale produsenter.